Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečiai pajuto „žemės drebėjimą“: griauti Teatro arenos likučiai

Penktadienio popietę šalia baigiamos griauti Teatro arenos gyvenantys vilniečiai išsigando – jų namai drebėjo ir niekas nežinojo, kas vyksta. Pasirodo, juos išgąsdino griovimo darbai. Vietoj Teatro arenos netrukus turėtų pradėti kilti daugiabučiai gyvenamieji namai.
Teatro arenos nebeliko ir pėdsako
Teatro arenos nebeliko ir pėdsako / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Teatro arena pradėta griauti prieš kiek daugiau nei mėnesį, spalio vidury. Vietoj jos vietos atsiras nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Hanner“ prestižinės klasės būstams.

 

Tačiau paskutiniai griovimo darbai kaip reikiant įbaugino šios Vilniaus vietos gyventojus.

Kaimynystėje gyvenanti Dovilė 15min.lt prieš 13 valandą informavo, kad ką tik buvo nugriautas vienas iš likusių betoninių stulpų. „Name, esančiame keli metrai nuo statybų vietos, pajautėme stiproką drebėjimą. Jausmas labai nemalonus, nesupratome, kas vyksta. Klausimas, ar tai negali pakenkti mūsų namo konstrukcijoms. Liko nugriauti dar 5 tokius stulpus“, – skundėsi moteris.

Kiti kaimynai situaciją apibūdino dar aštriau: „12:35 laiku taip stipriai sudrebėjo pastatas, kad išlėkėm į lauką, Olimpiečių g., Lvovo irgi sakė baisus drebėjimas buvo.“

Bendrovė „Hanner“ apie situaciją pasisakė trumpai: „Informuojame, kad penktadienį buvusioje Teatro arenos vietoje toliau buvo tęsiami griovimo darbai, pagal parengtą griovimo projektą.“

Informuojame, kad penktadienį buvusioje Teatro arenos vietoje toliau buvo tęsiami griovimo darbai, pagal parengtą griovimo projektą, – teigė „Hanner“.

1,4 ha dydžio sklypą, kuriame anksčiau buvo įsikūrę Ledo rūmai, o vėliau Teatro arena, „Hanner“ dukterinė įmonė UAB „Promola“ įsigijo dar šių metų balandį, pirkdama Žalgirio stadioną bei aplinkinėje teritorijoje esančius NT objektus.

„Tikimės, kad griovimo darbus užbaigsime iki gruodžio mėnesio. Šiuo metu vyksta projektavimo darbai – projektuojame prestižinės klasės būstus ir tikimės, kad gruodį pavyks gauti leidimą statybai“, – apie bendrovės planus 15min.lt yra pasakojęs A.Avulis.

„Pilies apartamentuose“, kaip vadinami šie prabangūs būstai, vieno km.m kainą turėtų siekti apie 3 tūkst. eurų. 

Teatro arena nebedirba jau nuo vasaros vidurio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius