Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Energetikos ministras susitiko su ES plėtros ir kaimynystės politikos komisaru Štefanu Füle

Ketvirtadienį energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius susitiko su Lietuvoje viešinčiu Europos Komisijos nariu, atsakingu už Europos Sąjungos (ES) plėtrą ir kaimynystės politiką, Štefanu Füle. Susitikimo metu energetikos ministras ir komisaras aptarė galimą Lietuvos indėlį padedant Ukrainai ir kitoms ES kaimynystėje esančioms šalims įgyvendinti reformas energetikos sektoriuje.
Jaroslavas Neverovičius
Jaroslavas Neverovičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ministras J.Neverovičius pažymėjo, kad Lietuva praėjo ilgą reformų energetikos sektoriuje kelią ir sukaupė neįkainuojamos patirties, kuria norėtų ir galėtų pasidalinti su kitomis integracijos į ES siekiančiomis šalimis.

„Manome, kad šioms šalims gali būti įdomus sėkmingas Lietuvos pavyzdys kuriant dujų ir elektros rinką, sparčiai įgyvendinant didelio masto infrastruktūros projektus, taip pat aktualios mūsų žinios, įgytos uždarant Ignalinos atominę elektrinę“, – sakė energetikos ministras.

Susitikimo metu sutarta siekti kaip įmanoma intensyviau išnaudoti visus galimus instrumentus, prisidedančius prie Ukrainos ir ES integracijos energetikos sektoriuje skatinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius