-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aegis Media“ stiprina savo pozicijas Baltijos šalyse – Lietuvoje įsigijo žiniasklaidos planavimo agentūrą „Creative Media Services“

Rinkodaros komunikacijų ir rinkos tyrimų grupė „Aegis Group Plc“ (Aegis) šiandien paskelbė, kad Lietuvoje įsigijo žiniasklaidos planavimo agentūrą UAB „Creative Media Services“ (CMS).
Litai, pinigai
Litai, pinigai / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Baltijos šalys

1998 m. įkurta CMS – nepriklausoma Lietuvos žiniasklaidos planavimo agentūra, stipri nuo pat savo veiklos pradžios. CMS yra viena iš aukščiausios lygos rinkos žaidėjų Lietuvoje, ji specializuojasi visose žiniasklaidos planavimo, pirkimų ir tyrimų srityse. Po įsigijimo CMS taps Vizeum tinklo dalimi Baltijos šalyse ir sustiprins „Aegis Media“ pozicijas  Lietuvoje.

Simonas Francis, „Aegis media“ vykdomasis direktorius EMEA regionui džiaugiasi, kad Aegis įsigijo „Creative Media Services“. „Ši agentūra – aukščiausios lygos žaidėja Lietuvos rinkoje, pelniusi puikią reputaciją savo patirtimi žiniasklaidos srityje. Tai suteikia mums strateginių privalumų ir tvirtą pagrindą vietinėje rinkoje, papildo mūsų patirtį santykiais su vietiniais klientais ir suteikia galimybes pilnai teikti integruotas Vizeum paslaugas visose Baltijos šalyse“, – sako S.Francis.

„Creative Media Services“ visiškai atitinka „Aegis Media“ strategiją ir aukštus kokybės standartus. Tokios nuomonės laikosi Margus Sameli, „Aegis Media“ grupės vykdomasis direktorius Baltijos šalyse. „Lietuva, kaip didžiausia žiniasklaidos rinka Baltijos šalyse, jau daugelį metų yra mūsų prioritetas. CMS sustiprins mūsų pozicijas Lietuvoje ir darys teigiamą įtaką mūsų verslui visų Baltijos šalių žiniasklaidos rinkoje, kurią glaudžiai sieja daugelis klientų, žiniasklaidos priemonių ir agentūrų, “ – teigia M. Sameli.

„Mes sujungiame savo išskirtinę vietinę patirtį, sukauptą būnant didžiausia nepriklausoma žiniasklaidos planavimo agentūra Lietuvoje, su didžiule visos Aegis grupės bei Vizeum tinklo patirtimi Baltijos šalyse ir pasaulyje,“ – teigia Saulius Šukaitis, CMS generalinis direktorius. „Jungtinis VizeumCMS" papildomai užtikrins savo klientams technologines naujoves bei patikrintus tarptautinius standartus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius