Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ kurs bazę Taline

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ šių metų birželio 1 d. atidarys bazę Taline bei ketina plėstis Estijos sostinės oro uoste.
„airBaltic“ lėktuvas
„airBaltic“ lėktuvas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 airBaltic

„Skrydžių pasiūla Estijoje yra nepakankama – jaučiamas poreikis naujoms kryptims. „airBaltic“ žengė pirmąjį žingsnį pasiūlydama septynis tiesioginius maršrutus iš Talino, o šiandien priėmėme strateginį sprendimą plėstis Talino oro uoste ir įkurti jame savo bazę“, – sakė „airBaltic“ prezidentas Bertoltas Flickas.

Plačiau apie savo plėtros planus Estijoje bendrovė paskelbs kovo 31 dieną, kai bus atidarytas naujas reisas Talinas-Tamperė (Suomija), teigiama išplatintame bendrovės pranešime.

Taline įkursima bazė bus pirma nauja „airBaltic“ skrydžių bazė šiemet. Nuo birželio „airBaltic“ turės bazes visos trijose Baltijos šalių sostinėse – Vilniuje, Rygoje ir Taline.

Estijoje „airBaltic“ siūlo septynis tiesioginius maršrutus iš Talino (į Turku, Lapenrantą, Tamperę, Oulu, Rygą, Vilnių ir Stokholmą), tiesioginį skrydį Tartu-Ryga ir patogius jungiamuosius skrydžius per Rygą 80 krypčių į miestus Europoje, Skandinavijoje, Rusijoje, NVS šalyse bei Viduriniuosiuose Rytuose.

Šią savaitę Baltijos šalių oro bendrovė taip pat pranešė nuo birželio mėnesio tiesiogiai skraidysianti iš Oulu (Suomija) į Stokholmą. Iš Šiaurės Suomijos miesto Oulu nuo kovo mėnesio taip pat rengiami tiesioginiai skrydžiai į Rygą, Taliną ir Turku (Suomija).

Išankstiniais duomenimis 2009 metais „airBaltic“ uždirbo 20 mln. eurų (apie 69 mln. litų) pelno ir skraidino 2,75 mln. keleivių arba 6 proc. daugiau nei užpernai. Šiemet „airBaltic” siūlo 11 naujų tiesioginių skrydžių iš Rygos – į Madridą, Belgradą, Vasą, Umeo, Beirutą, Amaną, Mančesterį, Rovaniemį, Visbį ir Lulėją. Naujų tiesioginių reisų bendrovė pasiūlė ir iš Vilniaus – metų pradžioje pradėti skrydžiai į Romą, Amsterdamą, nuo kovo pradžios „airBaltic“ tiesiogiai skraido į Londoną, vasaros sezonu pasiūlys tiesioginius reisus į Taliną, Dubliną, Oslą ir Hamburgą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius