-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„airBaltic“ naujam skrydžių sezonui planuoja 14 naujų krypčių

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ į naują žiemos sezono skrydžių tvarkaraštį planuoja įtraukti naujų krypčių ir papildomų reisų, kurie dar pagerintų susisiekimą jungiamaisiais skrydžiais 70–čia krypčių Europoje, NVS šalyse ir Vidurio Rytuose, teigiama kompanijos išplatintame pranešime spaudai.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.
Temos: 1 airBaltic

„Praėjusiais metais mūsų oro bendrovė vienintelė pasiekė pelno – orientavomės į gerų kainų ir patogių jungiamųjų skrydžių pasiūlą, todėl ateinančiam skrydžių sezonui taip pat numatome nemažai tvarkaraščio papildymų“, – sakė „airBaltic“ korporatyvinės komunikacijos viceprezidentas Janis Vanags. Jo teigimu, nauju žiemos sezonu, palyginus su praėjusiųjų metų atitinkamu laikotarpiu, numatoma 14 naujų skrydžių krypčių ir dažnesni reisai daugiau kaip 20–čiai jau esamų krypčių.

Lyginant su praėjusių metų žiemos tvarkaraščiu, oro bendrovė planuoja turėti naujus skrydžius iš Rygos į Archangelską Rusijoje, Atėnus Graikijoje, Madridą Ispanijoje, Amaną Jordanijoje, Beirutą Libane, Belgradą Serbijoje, Kitilą, Vasą, Rovaniemi, Kuusamo Suomijoje bei Lulėją ir Umeo Švedijoje. Taip pat „airBaltic“ pradės vykdyti naujus tiesioginius reisus tarp Talino ir Stokholmo ir tarp dviejų Švedijos miestų – Oulu ir Stokholmo. 

Lyginant su ankstesniuoju žiemos skrydžių sezonu, oro bendrovė dažniau skraidys iš Rygos į Briuselį (18 kartų per savaitę), Ciurichą (6 kartus), Dubliną (4 kartus), Hamburgą (kasdien), Londoną (9 kartus), Veneciją (5 kartus), Vieną (6 kartus), Ženevą (kasdien) ir kitus miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius