Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendrovė „airBaltic“ padės „Finnair“ keleiviams

Oro bendrovė „airBaltic“ pasiūlys pigių skrydžių bilietų keleiviams, kurie atsidūrė keblioje padėtyje dėl oro bendrovės „Finnair“ darbuotojų paskelbto streiko. Siūlomų bilietų į vieną pusę kainos prasidės nuo 150 litų (43 eurų).
„AirBaltic“ lėktuvas
Bendrovės „airBaltic“ lėktuvas / „AirBaltic“ nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad „airBaltic“ turi daugiausia skrydžių krypčių su Suomija, palyginti su kitais tarptautiniais keleivių vežėjais. Todėl natūralu, kad darome nemažą įtaką šešių maršrutų Suomijoje ir 60 maršrutų visame pasaulyje paklausai. Šiuo atveju „airBaltic“ leis didesniam keleivių skaičiui keliauti mažomis kainomis iš Suomijos ir į ją, kad nei turistai, nei verslo klientai dėl įvykusio streiko nepajustų nepatogumų“, – sako „airBaltic“ vyriausiasis komercijos direktorius Tero Taskila.

Bendrovė „airBaltic“ siūlo skrydžius iš ir į šiuos Suomijos miestus: Helsinkį, Tamperę, Turku, Oulu, Kuopiją, Lapenratą, taip pat patogų susisiekimą per Rygą su Vakarų Europa, Viduržemio jūros regionu, Skandinavija, Baltijos ir NVS šalimis. Šiais metais oro bendrovė Suomijoje vykdė ir vidinius skrydžius tarp Tamperės ir Kuopijo bei Turku ir Oulu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius