Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arvi“ įmonių grupę paliko generalinis direktoris E.Makelis

Reaguojant į besikeičiančią ekonominę situaciją siekiama efektyvinti „Arvi“ grupės ir grupės įmonių valdymo procesus. Atlikta darbuotojų rotacija aukščiausių vadovų lygmenyje. Dėl asmeninių priežasčių „Arvi“ įmonių grupę palikus generaliniam direktoriui dr. E. Makeliui, UAB „Arvi“ ir ko generalinio direktoriaus pareigas eina Valdybos pirmininkas Vidmantas Kučinskas.
Darbo vieta
Darbo vieta / Photos.com

„Arvi“ grupės įmonių valdymo procese atlikti pakeitimai siekiant optimizuoti sprendimų priėmimo ir jų vykdymo procesą. Šiuo sprendimu siekiama panaudoti sukauptą patirtį persiorientuojant naujų iššūkių kontekste, aktyvinti pardavimus, bei užauginti kompetentingus ir iniciatyvius vadovus, teigiama išplatintame pranešime.

Tai ne vienintelis būdas efektyvinti „Arvi“ įmonių grupės valdymo procesus. Vykdomas projektas „ARVI įmonių grupės tarptautinio konkurencingumo didinimas, keliant darbuotojų profesinę kompetenciją“. Šis projektas pradėtas ruošti siekiant didinti darbuotojų ir įmonių prisitaikymą prie rinkos pokyčių. Pagrindinis siekis išlaikyti aukštą konkurencingumą Lietuvos ir Europos rinkose, didinti eksportą, toliau vystyti paslaugų spektrą. Bendras projekto biudžetas - 1,9 mln. Lt, iš jų 1,14 mln. Lt – Europos Sąjungos lėšos. Gavusi Europos Sąjungos paramą „ARVI“ įmonių grupė investuoja į personalo ugdymo projektą.

ARVI įmonių grupė – lietuviško kapitalo žemės ūkio ir maisto produktų sektoriaus įmonių grupė, sėkmingai veikianti trąšų, pašarų ir cukraus gamybos, mėsos gamybos ir perdirbimo, šalutinių gyvūninių produktų perdirbimo ir krovinių ekspedijavimo srityse. Grupė vienija daugiau nei 20 Lietuvos ir užsienio įmonių, kurias jungia bendra verslo filosofija. Nuosekli žemės ūkio verslų grandinė – veiklos stabilumo garantas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius