Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Auga siuntų apimtys į Persijos įlankos šalis, mažėja siuntų į Rusiją

Trečiąjį šių metų ketvirtį penktadaliu išaugo verslo siuntų į Persijos įlankos regioną apimtys. Tuo tarpu siuntų kiekis į Rusiją ir toliau mažėja – palyginus su tuo pačiu praėjusiųjų metų laikotarpiu sumenko 25 procentais – rodo siuntų gabenimo įmonės „Eurosiuntos” duomenys.
Pašto siuntų tvarkymas
Pašto siuntų tvarkymas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Smulkių siuntų gabenimo į Persijos įlankos šalis apimtys auga nuo pat šių metų pradžios. Daugiausiai užklausų dėl krovinių gabenimo sulaukiame iš Lietuvos gamybininkų. Siunčia produkcijos pavyzdžius. Tikėtina, kad verslininkai ieško naujų nišų realizuoti savo produkcijai ir taip bando pakeisti vis labiau ribojamą Rusijos rinką”, – sako siuntų gabenimo įmonės „Eurosiuntos” vadovas Nerijus Arlauskas.

Pasak N. Arlausko, daugiausiai siunčiama į Jungtinius Arabų Emyratus, Omaną ir Katarą, tačiau populiarios ir kitos arabų šalys. Taip pat, daugėja siuntų į kitas tolimąsias Azijos šalis, kaip Japonija, Pietų Korėja, Kinija. Į Lietuvą dažniausiai siunčiasi iš Kinijos, JAV ir Vidurio Europos šalių, tokių kaip Vokietija, Lenkija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius