Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoverslas“: sunkmetį išgyvenome, traukiame į Afganistaną

Lietuvos transporto ir logistikos bendrovė „Autoverslas“ sako, kad jiems sunkmetis baigėsi, nes pavyko rasti naujų klientų ir kartu padidinti pernai smukusius krovinių srautus.
Pinigai
Pinigai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Anot įmonės vadovų, viena iš perspektyviausių naujų krypčių – Afganistanas, penktadienį rašo „Verslo žinios“.

„Jau judam į viršų ir šiuos metus planuojame baigti pelningai. Sunkmetį išgyvenome. Apyvartą didina tai, kad radome klientų, kuriems reikia vežti bendrinius krovinius į Azijos valstybes. Daug vilčių siejame su Afganistanu, į šią valstybę jau išsiuntėme pirmuosius krovinius“, – teigė „Autoverslo“ generalinis direktorius Valdemaras Zakarauskas.

„Autoverslo“ vadovas skaičiuoja, kad įmonė jau pasiekė tokį lygmenį, kai išnaudojamas visas pajėgumas ir ieškoma naujų žmonių, kad būtų galima aptarnauti augančius krovinių srautus. Į Afganistaną geležinkeliu vežami sunkvežimiai ir statybos technika.

„Mūsų klientės – privačios bendrovės, ne NATO ar kitokios politinės struktūros. Afganistano ekonomikai atkurti skiriama ganėtinai daug lėšų, o jos pavirsta kroviniais. Į šį segmentą mes ir taikomės“, – teigė V.Zakarauskas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius