-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bankrutuojančios aliejaus gamintojos verslą perėmė įmonės Lenkijoje

Bankroto siekiančio aliejaus gamintojo „Tikro kelio“ įmonės veiklą perima kitos bendrovės, tačiau jas valdo tie patys asmenys – kelių tiesimo verslo atstovai.
Aliejus
Aliejus / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Aliejus

„Vilniaus diena“ ir „Kauno diena“ rašo, kad didelę dalį bendrovės produktų gaminanti Lenkijos gamykla ir prekybos bendrovė „TK Trade“, priklausiusios „Tikram keliui“, jau nuo 2009 metų spalio turi naujus šeimininkus.

Verslą Lenkijoje iš Lietuvos bendrovės perėmė tų pačių savininkų – „Tikro kelio“ įkūrėjų – valdomos bendrovės „TK Group“ ir „DMD Group“. Įtariama, kad bent „TK Group“ būtent tam ir galėjo būti kuriama, mat ji įregistruota vos keletą mėnesių prieš tai, kai buvo parduota „TK Trade“ –2008–ųjų gegužės 18 d.

„TK Group“ vadovauja vienos didžiausių Lietuvoje kelių ir tiltų tiesimo bendrovių „Tiltra group“ valdybos narys ir Plėtros departamento vadovas Romas Matiukas. Vienu „Tikro kelio“ įkūrėjų buvo ir R.Matiuko kolega – „Tiltros group“ direktorius ir valdybos pirmininkas Mindaugas Aniulis.

„Tikras kelias“ Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) akiratyje atsidūrė praėjusių metų vasarį. Keli su aliejaus gamintoja siejami asmenys įtariami organizavę vadinamąjį karuselinį sukčiavimą tarp Lietuvos ir Latvijos bendrovių bei nuslėpę mokesčius.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius