Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biudžetinėms įstaigoms dalį įsiskolinimų valstybė jau padengė

Finansų ministerijos duomenimis, biudžetinių įstaigų pateiktų ir neapmokėtų paraiškų 2008 metų pabaigoje buvo už 501,6 mln. litų. Dalis paraiškų jau finansuota, kitas – žadama padengti iki sausio pabaigos ir vėlesniais šių metų mėnesiais.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Susisiekimo ministerijai už Europos Sąjungos lėšų pagal Infrastruktūros plėtros transporto sektoriuje programą, kurios vykdytojas – Lietuvos automobilių kelių direkcija, 153, 8 mln. litų įsiskolinimą numatoma sumokėti iki sausio mėnesio pabaigos.

Finansų ministerijos duomenimis, automobilių kelių direkcijos specialiajai Kelių priežiūros programai neapmokėtos paraiškos sudarė 83,4 mln. litų. Iki sausio 14 d. jau yra finansuota 44,7 mln. litų. Likusią skolos dalį žadama padengti sausio ir vėlesniais mėnesiais pagal direkcijos teikiamas paraiškas per valstybės biudžeto, apskaitos ir mokėjimo programą.

Žemės ūkio ministerijai už Garantijų fondo, Kaimo plėtros ir Žuvininkystės programas bei Europos Sąjungos lėšas sausio 9 d. buvo sumokėta visa skola – 112 mln. litų, praneša Finansų ministerija.

Finansų ministerija pažymi, kad gavus paraiškas, bus mokamos 2008 metų neapmokėtos paraiškos šioms tarnyboms: Aplinkos projektų valdymo agentūrai, Aplinkos bei Ūkio ministerijoms, Transporto investicijų direkcijai, Sveikatos apsaugos ministerijai ir Visuomenės sveikatos priežiūros tarnybai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius