Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„BT invest“ susilaiko nuo investicijų Kryme

Verslininko Raimondo Tumėno kontroliuojama investicijų bendrovė „BT invest“, Kryme valdanti prekių platinimo įmones bei bei prekybos tinklus, dėl įvykių Ukrainoje pristabdė planuotas investicijas, tačiau kol kas apyvartos planų nekoreguoja, ketvirtadienį rašo „Verslo žinios“.
Rusų kariai prie Simferopolio oro uosto
Rusų kariai prie Simferopolio oro uosto / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Automobiliai pakeliui užtrunka, kol pravažiuoja patikrinimo postus. Ir nors vietiniams darbuotojams atvykti į darbą nekyla sunkumų – sutriko centrinės būstinės darbuotojų komandiruočių grafikas į Krymą“, – teigė „BT invest“ generalinis direktorius Aivaras Karalius.

Pasak jo, teks įdėti daug pastangų suvaldyti verslo aplinką. Jis teigė, kad buvo numatytos investicijos į parduotuvių rekonstrukciją, tačiau kol kas šie darbai pristabdyti, bet prognozės nekeičiamos. „Šiandien planų nekoreguojame, kaip bus toliau – laikas parodys. Bet kokiu atveju “Novus„ dirba grivinos aplinkoje, kiek dolerių tos grivinos bus vertos – prognozuoti sunku“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius