Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalis kelionių agentūrų nustojo prekiauti „Star Holidays“ kelialapiais

Aviacijos verslo bendrovei „Star Team Group“ priklausančios kelionių organizavimo įmonės „Star Holidays“ kelialapiais nustojo prekiauti dalis kelionių agentūrų – sudvejojo partnerio finansiniu stabilumu.
Star Holidays
Star Holidays
Temos: 1 Kelionės

Pristabdyti partnerystę kai kuriuos kelionių pardavėjus paskatino viešai pasirodę „Star Holidays“ generalinio direktoriaus Martyno Laivio pasvarstymai apie vulkano pelenų įtaką turizmui.

„Starl Holidays“ tikino, kad apie grėsmę veiklos tęstinumui M.Laivys kalbėjo turėdamas galvoje ugnikalnio keliamas bėdas, jeigu jos užtruktų ilgesnį laiką, o ne keletą dienų, ketvirtadienį rašo „Lietuvos rytas“.

„Pats M.Laivys viešai komentavo, kad prašys valstybės finansinės paramos. Ir taip žinojome – jų situacija nelengva. Juk niekas nenori finansinių bėdų“, – teigė laikinai „Star Holidays“ kelionių nepardavinėjančios kelionių agentūros „Wrislit“ Turizmo skyriaus turizmo vadovė Violeta Kleinienė.

Agentūros „Baltic Clipper“ vadovas Romas Vitkauskas pritarė konkurentams ir teigė, kad kai pats vadovas abejoja įmonės veiklos tęstinumu, partneriai taip pat žiūri atsargiai. Jis tikino, kad agentūra nenusprendė visiškai nepardavinėti „Star Holidays“ kelionių ar tai pačiai įmonių grupei „Star Team Group“ priklausančio vežėjo „Star1 Airlines“ skrydžių bilietų.

Pasak dienraščio, „Star Team Group“ komunikacijos vadovė Jūratė Rupšienė trečiadienį parašė laiškus agentūroms tikindama, kad jų dvejonės nepagrįstos. Pasak J.Rupšienės, kalbas apie įmonės finansines bėdas skleidžia vienas konkurentų – taip pat kelionių rengimo įmonės vienas vadovų. Bendrovės atstovė tikino, jog „Star1 Airlines“ spėriai dorojasi su vulkano sukeltomis bėdomis, o patirti nuostoliai nepakenks tolesnei veiklai.

Vilniaus oro uosto atstovai patikino, kad „Star1 Airlines“ jokių uždelstų skolų jiems neturi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius