-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbą Lietuvoje pradeda nauja ne gyvybės draudimo bendrovė

Spalio 1 dieną veiklą pradėjo ne gyvybės draudimo bendrovės „Swedbank P&C Insurance AS“ filialas Lietuvoje. Naujoji draudimo bendrovė teikia transporto priemonių, turto, kelionių ir pirkinių draudimo paslaugas.
Pinigai.
Pinigai. / 15min nuotr.

Pasak „Swedbank P&C Insurance AS“ Lietuvos filialo vadovo Liutauro Jasiūno, bendrovės veikla organizuojama pagal Lietuvoje naują bankinio draudimo modelį.

„Žvelgiant iš kliento perspektyvos, ne gyvybės draudimas ir finansavimas yra glaudžiai susijusios paslaugos – perkant būstą ar automobilį reikia ir finansavimo sprendimo, ir draudimo paslaugos. Integruojant finansavimą ir draudimą pasiekiama sinergija, t. y., klientui suteikiama jo poreikiams pritaikyta paslauga, kuri teikiama vieno langelio principu, o apie įvykius galima pranešti bendru banko kontaktų centro telefonu. Įgyvendinant šį modelį labai pravertė ilgametė draudimo brokerių bei tarptautinė kolegų patirtis“, – sakė L.Jasiūnas.

Pradedanti veiklą bendrovė pasiūlys keletą naujovių. Transporto priemonių (kasko) draudimo rinkoje nauja tai, kad nelaimės atveju, atsižvelgiant į konkrečią situaciją, bus kompensuota didesnė suma – iki metų senumo automobiliams įsigijimo vertė, senesniems  automobilio rinkos ar neišmokėta lizingo vertė įvykio dienai.

„Tokiu būdu padėsime žmonėms išvengti nuostolių, kurie gali atsirasti, jei konkretaus automobilio rinkos vertė įvykio dieną bus mažesnė už neišmokėtą lizingo vertę. Sudariusiems nekilnojamojo turto draudimo sutartis, nereikės rūpintis draudimo sumos dydžiu, jis automatiškai ir be papildomo mokesčio koreguosis pagal statybų kainas rinkoje, o atsitikus draudžiamajam įvykiui atlyginsime turto atkūrimo išlaidas neskaičiuodami turto nusidėvėjimo. Dėl paslaugų integracijos draudimo apsauga bus teikiama nepertraukiamai – tokiu būdu padėsime klientams išvengti sudėtingų situacijų, kylančių kai laiku nepratęsus ar nesumokėjus  draudimo įmokos nutinka draudžiamasis įvykis“, – teigė L.Jasiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius