Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Degalinėje Vilniuje – visu litu mažesnė benzino kaina (papildyta 15.55 val.)

15min.lt skaitytojas Saulius su mūsų redakcija pasidalijo „Lukoil“ degalinės sąskaita, kurioje nurodyta visu litu mažesnė benzino kaina nei šalimais degančioje švieslentėje. Šia degalinės operatorių klaida jis sėkmingai pasinaudojo – prisipylė pilną baką pigių degalų.
„Lukoil“ degalinės sąskaita
„Lukoil“ degalinės sąskaita / Skaitytojo Sauliaus nuotr.

Pasak Sauliaus, atvykus į Rinktinės g. esančią degalinę „Lukoil“ ir pakėlus pylimo pistoletą stotelės ekrane užsižiebė patrauklūs skaičiai – vieno litro A95 markės benzino kaina vos 3,57 Lt. Tuo tarpu remiantis svetaine degalukainos.lt vieno litro kaina toje pačioje degalinėje turėtų būti 4,59 Lt.

Išvydęs tokią kainą Saulius ilgai nedvejojo ir baką pripildė sklidinai. Matematika tokia: įsipylęs 37,62 litro sutaupyti 38 litus.

Mūsų žurnalistui atvykus į „įvykio vietą“ ilgos automobilių eilės prie degalinės nesimatė. Vadinasi, tai ne planuota akcija, o viso labo kainas nustatančio operatoriaus klaida.

Pakalbinus degalinės darbuotojus rebuso išspręsti nepavyko. Jie teigė apie tai girdį pirmą kartą. Vienintelis logiškas paaiškinimas būtų degalinės darbuotojo padaryta klaida suvedant degalų kainą į sistemą.

Beje, ši degalinė prekiauja ir gerokai pigesniu bioetanoliu, tačiau skaitytojo atsiųstoje sąskaitos kopijoje aiškiai matyti, kad jis į savo automobilį pylė ne šiuos ekologiškus degalus, o A95 markės benziną.

Papildyta 15.15 val. „Lukoil Baltijos“ oficialiame tinklalapyje Rinktinės g. degalinėje parduodamo A95 markės benzino kaina taip pat nurodyta 3,57 Lt.

Jei ir jums pasisekė įsipilti rekordiškai pigių degalų, pasidalykite šia informacija su mūsų skaitytojais elektroniniu paštu 15min@15min.lt.

Papildyta 15.55 val. 15min.lt skaitytojas Justas dalijasi savo patyrimais toje pačioje Rinktinės g. „Lukoil“ degalinėje. Jis teigia taip pat automobilio baką pripildęs „pigiausių" degalų, tačiau sumokėti, deja, teko normalią kainą. Prisipylęs A95 benzino ir pastebėjęs neatitinkančią kainą, jis apie tai įspėjo degalinės operatorę. Ši perspėjo apie tai savo vadovą ir Justui pateikė sąskaitą su didesne, tai yra švieslentėje nurodyta, kaina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius