Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl „City Service“ sutarčių šildyti mokyklas ir darželius – skundai prezidentei

Prokurorų susidomėjimo Vilniaus savivaldybės ir įmonės „City Service“ sutartimi nesulaukę savivaldybės tarybos opozicijos atstovai tikisi, kad šalies vadovė pastūmės teisėsaugą ištirti sutarties sąlygas, rašo „Vilniaus diena“.
Šildymas
Šildymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tvarkos ir teisingumo partijos frakcijos savivaldybėje vadovas Bronius Cicėnas prezidentūroje užregistravo keturiolikos savivaldybės tarybos narių kreipimąsi į prezidentę Dalią Grybauskaitę dėl galbūt neskaidrių savivaldybės ir bendrovės „City Service“ sandorių.

Neskaidrius Vilniaus miesto savivaldybės ir bendrovės „City Service“ sandorius įtariantys miesto opozicijos atstovai prieš kurį laiką kreipėsi į Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybą (FNTT), Specialiųjų tyrimų tarnybą (STT) ir Generalinę prokuratūrą su prašymu ištirti savivaldybės pasirašytą sutartį. Tačiau, Vilniaus savivaldybės tarybos opozicijos tikinimu, nė viena institucija iki šiol nesusidomėjo viešuoju pirkimu.

„Iš prokuratūros per kelis mėnesius mes iš viso negavome jokio atsakymo. Kaip gali būti, kad per tiek laiko į rimtą pareiškimą iš viso jokio reagavimo nėra?“ – dienraščiui „Vilniaus diena“ sakė B.Cicėnas.

Kartu su keturiais Tvarkos ir teisingumo partijos frakcijos nariais savivaldybės taryboje kreipimąsi pasirašė ir dešimt taip pat opozicinės konservatorių frakcijos narių. Įtarimą politikams kelia su bendrove pasirašytos savivaldybės sutartys dėl mokyklų ir darželių šildymo bei karšto vandens tiekimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius