Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„East Europe Investment Group“ per praėjusius metus pasiekė 30,5 mln. litų apyvartą

Tiesioginėmis investicijomis Baltijos šalių, Rusijos, Vakarų Europos bei JAV vertybinių popierių ir žaliavų rinkose užsiimanti bendrovė „East Europe Investment Group“, neaudituotais duomenimis, per 2010 metus pasiekė 30,5 mln. litų apyvartą ir gavo 1,45 mln. litų pelno. Per 2009 metus įmonė buvo pasiekusi 20 mln. litų apyvartą, o jos pelnas sudarė 1,78 mln. litų.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

„Šiais metais planuojame plėsti investavimo regioną ir didinti investicijas į žmogiškąjį kapitalą. Šiuo metu stebime pasaulio ekonomikos atsigavimą, galima tvirtai teigti, kad prasidėjo nauja ekonomikos ciklo fazė, – sako „East Europe Investment Group“ vadovas Ramūnas Baranauskas. – Tai laikotarpis, kai daugelio investuotojų lūkesčiai ir ryžtas rizikuoti grįžta į prieš krizę buvusį lygį, o į kapitalo rinkas masiškai plūsta pinigai.“

Pasak R. Baranausko, šis periodas išsiskiria ne tik aukšta investicijų grąža, bet ir dideliais svyravimais finansų rinkose. „Šiemet laukiame naujų iššūkių finansų rinkose, esame nusiteikę optimistiškai, kaip visuomet matome daug perspektyvų ir galimybių pelningai investuoti“, – teigia įmonės vadovas.

Praėjusiais metais pasiektus rezultatus galima laikyti įmonės pasirinktos sėkmingos veiklos strategijos ir priimtų teisingų investicinių sprendimų patvirtinimu. Per 2010 metus „East Europe Investment Group“ investicijų grąža siekė 39 proc., per tą patį laikotarpį pasaulinio indekso „MSCI World“ vertė pakilo 9 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius