Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ES ir Ukrainos sutartis Lietuvos verslui leistų sutaupyti iki 45 mln. litų muito mokesčių

Ekspertai skaičiuoja, kad Europos Sąjungos ir Ukrainai pasirašius Asociacijos ir laisvosios prekybos sutartį, Lietuvos įmonės kasmet sutaupytų iki 45 mln. litų muito mokesčių, o daugiausia galėtų sutaupyti bendrovė „Orlen Lietuva“, kuri nemažą dalį produkcijos parduoda Ukrainoje, penktadienį rašo „Verslo žinios“.
Pinigai
Pinigai / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis sako, kad Ukraina yra sunkiai prognozuojama valstybė, jos valdžios sprendimai nenuspėjami, o lygindamas Rusiją ir Ukrainą, nes „Hanner“ dirba abiejose šiose šalyse, jis vienareikšmiai tvirtina, kad Rusijoje yra lengviau.

Alytaus šaldytuvų gamintojos „Snaigės“, kuri Ukrainoje parduoda apie 40 proc. eksportuojamos produkcijos, generalinis direktorius Gediminas Čeika teigė nežinantis, ar panaikinus muitus, mažėtų „Snaigės“ gaminių kainos Ukrainoje, esą tai priklausytų ir nuo rinkos padėties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius