Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Forum Cinemas“ jau lapkritį įsikurs Klaipėdoje

Ketverius metus uostamiesčio prekybos centre „Akropolis“ veikusį kino teatrą „Cinamon“ keičia į Klaipėdą plėtrą kreipiantis „Forum Cinemas“. Į bandomuosius seansus bendrovė žiūrovus žada pakvieti dar šį mėnesį.
Kino teatras
Kino teatras / „Scanpix“ nuotr.

„Sprendimas teigiamas, tad jau galime pranešti, kad viskas: sutartys pasirašytos, dabar dirbame ir greitai atversime duris. 18 dieną jau vyks pirmieji bandomieji seansai“, – „Verslo žinioms“ teigė „Forum Cinemas“ generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis.

Pasak vadovo, steigti kino teatrą Klaipėdoje planuota ne vienerius metus. Kiek ketinama investuoti į plėtrą, A.Baltrušaitis kol kas neskelbia, tačiau tikėtina, kad investicijos bus gerokai mažesnės, nei steigiant kitus kino teatrus, mat Klaipėdoje „Forum Cinemas“ užims nuo lapkričio iš Klaipėdos pasitraukusio kino teatro „Cinamon“ vietą.

„Keičiame techniką, instaliuojame 3D techniką. Paskui, žingsnis po žingsnio, bandysime visą tą vietą sutvarkyti pagal mūsų standartą. Pakeisime kėdes ir panašiai, bet pati salių geometrija liks tokia pati, tai nėra naujos statybos“, – sakė A.Baltrušaitis.

„Forum Cinemas“ per devynis šių metų mėnesius gavo 21,731 mln. litų pajamų – 1,8 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu laikotarpiu.

„Forum Cinemas“ priklauso Suomijos kino teatrų ir filmų platinimo kompanijai „Finnkino“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius