Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„FoxBox“ terminaluose jau galima įsigyti dovanų čekius netradicinėms pramogoms

Prieš mėnesį Vilniuje pradėjusiuose veikti grynųjų pinigų „FoxBox“ terminaluose galima ne tik papildyti išankstinio mokėjimo telefono korteles, bet ir įsigyti dovanų čekius netradicinėms pramogoms – jojimo treniruotėms bei šaudymo pamokoms.
Greta Šapkaitė-Valuckienė
Greta Šapkaitė-Valuckienė / „Mokėjimo terminalų sistemos“ nuotr.
Temos: 1 Greta Šapkaitė

„Daugelis vasaros pramogas suvokia kaip šašlykų kepimą prie upės ar ežero, tačiau puikių emocijų, bendravimo džiaugsmo galima patirti ir kitaip, – sako UAB „Mokėjimo terminalų sistemos“, valdančios „FoxBox“ tinklą Lietuvoje, direktorė Greta Šapkaitė-Valuckienė. – Siūlome mūsų terminaluose įsigyti dovanų čekius tokioms pramogoms, apie kurias galbūt tik pasvajojama, tačiau nesiryžtama jomis pasimėgauti“. Jos teigimu, atsižvelgiant, kad pramogauti dažniausiai einama su draugais, sudaryta galimybė „FoxBox“ terminaluose įsigyti čekius ne tik pavieniams asmenims, bet ir poroms.

Atsispausdinus čekius, tereikės sutarti laiką su žirgynu ar šaudykla. Jojimo treniruotės vyks Vilniuje esančiame žirgyne. Bus jojama su pačiais klusniausiais žirgais, prižiūrint patyrusiems treneriams. Modernioje šaudykloje išbandyti akies taiklumą padės patyrę šaudymo instruktoriai, prieš tai apmokę, kaip teisingai elgtis su ginklais. Bus galima šaudyti iš tikro kovinio 9 mm ginklo „Glock 17“ ir legendinio automatinio ginklo „Kalašnikov“.

Visi, norintys apsispręsti dėl jojimo treniruotės, jau šį savaitgalį kviečiami nemokamai stebėti Jono Butkaus Taurės varžybas sostinės Belmonto policijos žirgyne, esančiame pusiaukelėje link Belmonto pramogų ir poilsio parko. „Ypač kviečiu atvykti šeštadienį, kai vyks trikovės kroso rungtis, kuri Lietuvoje rengiama vos kelis kartus per metus – reginys tikrai nepakartojamas“, – sako G. Šapkaitė-Valuckienė, pati dalyvausianti varžybose kaip raitelė.

Mokėjimo terminaluose „FoxBox“ grynaisiais pinigais galima mokėti už paslaugas – išankstinio mokėjimo telefono kortelių papildymą, už atliekamas operacijas nemokant komisinio mokesčio. Terminalai veikia prekybos centre „Panorama“, Vilniaus Universitete, Vilniaus Gedimino technikos universitete, Vilniaus kolegijoje, Santariškių klinikose ir kitose sostinės vietose. Netrukus dar vienas terminalas pradės veikti „Akropolyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius