Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G4S Lietuva“ kartu su Lino Kleizos fondu mažins nepilnamečių nusikalstamumą

Šalies apsaugos paslaugų rinkos lyderė „G4S Lietuva” pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lino Kleizos paramos ir labdaros fondu. Saugos bendrovė ir krepšininkas tikisi, kad ši partnerystė paskatins jaunimo socialinę integraciją ir užkirs kelią jo nusikalstamumui.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sutartyje numatoma, kad „G4S Lietuva” kas mėnesį nuo kiekvieno naujo saugos bendrovės kliento mėnesinio mokesčio perves po 2 litus į Lino Kleizos paramos ir labdaros fondą. „G4S Lietuva“ generalinis direktorius Saulius Tulevičius sako, kad tokiu būdu bendrovė ne tik prisidės prie rūpesčio jaunimu, bet ir nauju būdu atliks pareigą užtikrinti saugumą.

„Mūsų darbas turi būti ne vien reakcija į vykstančius nusikaltimus – įsilaužimus į būstą ar kitus incidentus, tačiau ir nusikaltimų prevencija. O geriausia prevencija – nuo paauglystės dirbti su rizikos grupių jaunuoliais, padėti, parodyti jiems sektiną kelią. Todėl tikimės, kad tiek mūsų parama, tiek Lino Kleizos autoritetas padės jaunuoliams nesuklysti“, – sako „G4S Lietuva“  vadovas.

„Džiugu, kad bendrovė prisijungė prie mano fondo ir žiūri ne vien kaip tik apsaugoti žmonių namus, bet ir užkirsti kelią nusikalstamumo plitimui, ypač tarp jaunuolių. Fondas jau kurį laiką vykdo ir pradės naujas programas, kuriose ypatingas dėmesys skiriamas vaikų ir jaunuolių socialinei integracijai. Manau, tai svarbu ir pačiai bendrovei“, – sako krepšininkas ir fondo steigėjas L.Kleiza.

L.Kleizos paramos fondas nuo pavasario vykdo projektą „Tu gali“, kuriuo siekia įtraukti vaikus iš globos įstaigų į aktyvią užklasinę veiklą ir taip ugdyti jų savarankiškumą, pozityvų požiūrį į save ir aplinką. Nuo spalio pradeda veikti krepšininko vardo jaunimo ugdymo centras.

„Šiame centre sieksime globos namų auklėtinių socialinės integracijos. Tikiuosi, kad jame jaunuoliai pasieks profesinės pažangos, bus fiziškai aktyvūs. Be to, labai ribotas pažinimo ir bendravimo galimybes turintys vaikai čia jas pagerins”, – tikisi L.Kleiza.

„G4S Lietuva” vadovas sako, kad ši bendradarbiavimo akcija, kurios metu dalis lėšų iš klientų sumokamų mokesčių bus pervesta į L.Kleizos fondą, skatina ir visuomenę galvoti apie jaunimo socialinės atskirties ir nusikalstamumo problemą.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie visų L.Kleizos fondo iniciatyvų. Svarbu ir tai, kad mūsų naujieji klientai pasirūpindami savo būsto saugumu žinos, jog rūpinasi ir kitų likimais“, – sako „G4S Lietuva“ generalinis direktorius S.Tulevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius