Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graibstomi baseinai ir valtys

Pripučiamų čiužinių, valčių, plaukimo reikmenų ir kitų su šiltuoju metų laiku bei poilsiu prie gaivinančio vandens telkinio asocijuojamų prekių pardavimas šiemet buvo vangus iki pat Joninių, tačiau prasidėję karščiai ne tik išjudino prekybą, bet ir aplenkė prekybininkų lūkesčius.
Poilsiautojai
Poilsiautojai / J.Andriejauskaitės nuotr.
Temos: 1 Vanduo

„Maximos LT“ atstovė ryšiams su visuomene Renata Saulytė „Lietuvos žinioms“ sakė, kad šiame prekybos tinkle populiariausia vasariška laisvalaikio prekė – baseinai. Aktyviausiai perkami ne brangūs, patikimi, į žemę užkasami sudėtingo įrengimo reikalaujantys dirbtiniai vandens telkiniai – pirkėjai graibstyte graibsto nedidelius pripučiamus baseinus, dažnai vadinamus vaikiškais. Jų pardavimas šią vasarą, palyginti su pernai, pakilęs 50 procentų. „Maximos“ pirkėjai nenori ne tik pačių brangiausių, bet ir pačių pigiausių prekių.

Prekybos centrų tinklo „Senukai“ klientai dažniausiai perka nardymo akinius, ypač vaikiškus. Lietuvių poreikį taupyti parodo ir tai, kad „Senukuose“ daugiausia nuperkama tų laisvalaikio bei poilsio prekių, kurioms taikomos nuolaidos.

Su pripučiamų čiužinių, baseinų, valčių, plaukimo ratų, rakečių, kamuolių ir kitų vandens pramogų bei laisvalaikio sporto prekių populiarumu auga ir žemiškesnių prekių pardavimas – skėčių, pavėsinių, galvos apdangalų, riedučių ir kt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius