-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įmonės suskubo naudotis nemokamomis konsultacijomis

Prieš savaitę paskelbus apie įvairių sričių vadovų iniciatyvą ISM Vadybos ir ekonomikos universitete neatlygintinai pasidalinti patirtimi su Lietuvos verslo įmonėmis, nemokamos konsultacijos sulaukė anšlago. Jau pirmosiomis dienomis kreipėsi apie trisdešimt įmonių.
Pinigai
Pinigai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pinigai

„Besikreipiantys įmonių akcininkai ir direktoriai nori pasitarti tiek strateginiais klausimais, tiek dėl kasdieninių procesų optimizavimo. Įvairios bendrovės tariasi dėl produktų pozicionavimo, darbuotojų motyvavimo, finansų valdymo, eksporto išplėtimo, gamybos valdymo, klientų pritraukimo, veiklos planavimo klausimais“, – teigė vienas akcijos „Greitoji pagalba verslui“ organizatorių Renaldas Gineika.

Pasak jo, visiems norintiesiems pagelbėti vadovai neturės galimybių. Kiekvienas gaunamas prašymas yra kruopščiai nagrinėjamas ir, atsižvelgiant į turimas vadovų kompetencijas bei laiko resursus, atrenkamos tos kompanijos, kurioms labiausiai bus galima pagelbėti  šiuo metu, teigiama pranešime spaudai.

„Stengsimės orientuotis ne į kiekybę, o į kokybę, tai yra, suteikti realią apčiuopiamą naudą. Su visomis įmonėmis, kurios kreipėsi, susisieksime dar šią savaitę“, – pažymėjo iniciatyvos dalyvis.

Šią socialinę iniciatyvą vykdo 30 įvairių sričių vadovų, kuriuos suvienijo ir įkvėpė nemokamos vadybos studijos ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. Universiteto rinkodaros direktorės Dovilės Juršytės teigimu, šie įvairių sričių specialistai turi sukaupę įvairiapusę patirtį, vertingų vadybos teorinių ir praktinių žinių, todėl jų pasiūlytomis konsultacijomis skuba pasinaudoti įmonės, kurioms labai svarbus žvilgsnis iš šalies. „Nepaisant sunkmečio, kai kurios įmonės planuoja aktyvesnę plėtrą ir inovacijų pritaikymą versle, kas rodo augantį optimizmą rinkoje. Neabejojame, kad drauge su konsultantais įmonės ras sprendimus, kaip toliau plėtoti verslą“, – teigė D. Juršytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius