Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įmonių riziką „Euler Hermes“ vertins individualiai

Ūkio ministerija ir kreditų draudimo paslaugas teikianti įmonė „Euler Hermes“ praėjusią savaitę įvykusio susitikimo metu susitarė dėl priemonių, kuriomis bus stabilizuotas kreditų draudimo veikimas Lietuvoje.
Pinigai
„Euler Hermes“ iš naujo peržiūrės įmonių duomenis ir suteiks kreditų draudimo apsaugą pagal konkrečių įmonių finansinius veiklos rodiklius. / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

Ūkio ministerija ir „Euler Hermes“ susitarė, kad įmonė vertins įmonių riziką individualiai. Tai reiškia, kad „Euler Hermes“ iš naujo peržiūrės įmonių duomenis ir suteiks kreditų draudimo apsaugą pagal konkrečių įmonių finansinius veiklos rodiklius, nesiremdami nepamatuotais šalies rizikos vertinimais, teigiama išplatintame pranešime.

Ūkio ministerija, atsižvelgusi į susitikimo metu pasiektą susitarimą, kviečia „Euler Hermes“ klientus, kuriems buvo neadekvačiai atšaukta ar sumažinta kreditų draudimo apsauga, kreiptis į kompaniją su prašymais suteikti šią apsaugą. Pasiūlymą kreiptis į „Euler Hermes“ Ūkio ministerija išplatino ir per verslo asocijuotas struktūras.

Ūkio ministerija siūlo glaudžiai bendradarbiauti su „Euler Hermes“ ir pateikti argumentus, pasiūlymus, finansinę ir kitą informaciją. Ji reikalinga, kad būtų teisingai vertinama atskirų Lietuvos įmonių veiklos rizika, vadovaujantis teisingumo ir protingumo principais priimami sprendimai dėl sutarčių terminų ir nustatomi kreditų limitai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius