Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Invalda LT“ įmones audituos „PricewaterhouseCoopers”

Vienos didžiausių Lietuvos investicijų bendrovių „Invalda LT“ ir nuo jos šiemet atskirtų bendrovių „INVL Baltic Real Estate“ bei „INVL Baltic Farmland“ 2014 metų finansinių ataskaitų auditą atliks verslo konsultavimo ir audito bendrovė „PricewaterhouseCoopers”.
Eurai
Eurai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Invalda INVL, AB

Bendrovės per „Nasdaq Omx“ Vilniaus biržą pranešė, kad sprendimai dėl audito įmonės išrinkimo priimti penktadienį vykusiuose akcininkų susirinkimuose.

„Invalda LT“ audito paslaugų apmokėjimui nusprendė skirti ne daugiau kaip 49 tūkst. litų (be PVM), „INVL Baltic Real Estate“ – ne daugiau kaip 10 tūkst. litų (be PVM), o „INVL Baltic Farmland“ – ne daugiau kaip 24 tūkst. litų (be PVM).

„PricewaterhouseCoopers” nuo 2009 metų audituoja „Invaldos LT” ataskaitas.

Į „INVL Baltic Real Estate“ valdybą iki jos kadencijos pabaigos vietoje atsistatydinusio „Invaldos LT” prezidento Dariaus Šulnio išrinktas bendrovės vadovas Andrius Daukšas.

„INVL Baltic Real Estate“  ir „INVL Baltic Farmland“ akcininkai į įmonių audito komitetus ketverių metų kadencijai išrinko „Legisperitus“ teisininkę Danutę Kadanaitę bei „Biotechpharma“ vykdomąjį direktorių Tomą Bubiną (nepriklausomu nariu).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius