Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Investuotojų ieškos Kanuose

Sostinė baigia ruoštis kovą Kanuose vyksiančiai vienai svarbiausių Europos tarptautinei investicijų ir nekilnojamojo turto parodai „MIPIM 2009“. Šioje parodoje Vilnius 7-ąjį kartą pristatys patraukliausius investuotojams miesto projektus.
Vienas iš projektų, kuriam Kanuose bus siekiama pritraukti investicijų - iš ES lėšų statytas mokslo ir technologjų parkas „Saulėtekio slėnis“.
Vienas iš projektų, kuriam Kanuose bus siekiama pritraukti investicijų - iš ES lėšų statytas mokslo ir technologjų parkas „Saulėtekio slėnis“. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kadangi anksčiau šioje parodoje dalyvaudavome kartu su kitais šalies miestais viename stende, projektų skaičius siekdavo kelias dešimtis. Šiemet savo stende ketiname pristatyti apie 10 investuotojams patrauklių projektų“, – sakė specialiai Kanų parodai suburtos darbo grupės vadovas Darius Liutkevičius.

Vilnius Europos investuotojams pasiūlys Šeškinės (Nacionalinį) stadiono, Dešiniojo Neries kranto, kuriame ketinama kurti modernų biurų, paslaugų bei gyvenamąjį kvartalo projektus. Taip pat bus siūloma investuoti į Architektūros parką, „Saulėtekio“ ir „Santaros“ slėnius, požemines bei antžemines daugiaaukštes stovėjimo aikšteles bei namų renovaciją.

„Kanuose projektus pristatys savivaldybės ekonomistai ir miesto plėtros atstovai“, – sakė D.Liutkevičius.

Miestui šis pristatymas, įskaitant ploto nuomą, ruošiamų projektų pristatymą ir kelionę atsieis apie 0,5 mln. Lt.

Šiemet kovo 10-13 dienomis vyksiančioje parodoje dalyvauja dauguma Europos didžiųjų miestų, kurie ne tik pristato konkrečius projektus investavimui, bet ir reklamuoja miesto ar šalies investicinio klimato pranašumus.

„Šiemet mes kviesime pasinaudoti kritusiomis nekilnojamojo turto kainomis, kurios, lyginant su Vakarų Europa, šiandien jau yra gana žemos“, – teigė D.Liutkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius