-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Karibų premjeras Algirdas Butkevičius trauks į Indiją

Premjeras Algirdas Butkevičius, 15min žiniomis, po savo atostogų Karibuose išsyk vyks į Indijoje vykstantį ekonomikos forumą naujų rinkų paieškai, nors verslininkų delegacija ir nesusiformavo. 
Algirdas Butkevičius
Algirdas Butkevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Premjeras vyks į verslo forumą Mumbajuje, kuris vyks vasario 13-18 dienomis. Kaip anksčiau naujienų agentūrai BNS teigė Vyriausybės spaudos tarnyba, vizito tikslas – naujų rinkų paieškos.

Tiesa, verslininkų delegacija tokiam vizitui taip ir nesusiformavo, todėl premjerą lydės tik Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus.

„Kadangi rinka yra labai nauja, mes šį kartą neformuosime oficialios delegacijos. Galbūt dar vienas kitas kolega prisidės, bet iš esmės vykstu aš, kaip vadovas, – tam, kad pasižiūrėčiau bendro pobūdžio galimybes, pasirašyčiau bendradarbiavimo sutartį su atitinkama verslo organizacija Indijoje ir dvišaliu pagrindu mes rengsime sektorinius vizitus“, – BNS teigė V.Sutkus.

Premjeras išvykti turėtų vasario 11 dieną. Su jo atstovė Evelina Butkutė-Lazdauskienė 15min nepatvirtino, kad toks vizitas įvyks.

„Dar palaukim pirmadienio, kai premjeras grįš, ir bus patvirtina, ar vyksta“, – sakė ji.

A.Butkevičius į Indiją vyks ne pačiu lengviausiu metu jo vadovaujamai Vyriausybei, kai net keli ministrai yra įsivėlę į skandalus, galinčius kainuoti postą. Su juo Vyriausybės reikalus nori aptarti prezidentė Dalia Grybauskaitė, jo laukia apklausti Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai. Premjero taip pat laukia atsistatydinimo pareiškimą parašiusi sveikatos apsaugos ministrė Rimantė Šalaševičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius