Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš pardavimo atšaukiama viena tirpios kavos 100 g stiklinė pakuotė

„Nestle Baltics“ pasiekė informacija, kad transportuojant ekspreso kavą, vieną iš „Neskafe“ rūšių, 100 g stiklinė pakuotė potencialiai gali būti pažeista – nuo jos galėtų atitrūkti smulkių stiklo gabalėlių.
Kava.
Kava / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 1 Kava

Šiuo metu bendrovė nėra gavusi nusiskundimų iš vartotojų dėl pakuotės pažeidimo, tačiau  dėl saugumo „Nestlr Baltics“ nusprendė atšaukti produktą iš prekybos ir informavo apie tai atsakingas institucijas, teigiama bendrovės pranešime.

„Saugumas ir kokybė yra svarbiausi „Nestle Baltics“ prioritetai. Pastebėta galima problema yra susijusi tik su minimu produktu ir jo pakuote. Ketiname pakeisti pakuotę ir tik tuomet grąžinti šį kavos produktą į rinką. Nuoširdžiai atsiprašome vartotojų ir partnerių dėl galimų nepatogumų“, – teigiama pranešime.

Vartotojai gali grąžinti šiuos produktus ir bendrovė kompensuos sumokėtus pinigus. Grąžinti įsigytą produktą galima parduotuvėje arba atsiunčiant paštu adresu:

UAB „Nestle Baltics“
J. Jasinskio g. 16A
LT–01112 Vilnius

Pinigai bus grąžinami arba iškart parduotuvėje, arba registruotu laišku, kurio siuntimo išlaidas taip pat apmokės bendrovė. Vartotojų, kurie siųs produktą paštu, prašomi patikrinti, ar nurodė savo atgalinį pašto adresą, nes jo reikia norint grąžinti pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius