-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išieškotojai kreipėsi į teismą prašydami kelti bankroto bylą „Star1 Airlines“ dėl skolos buvusiai darbuotojai

Trečiadienį popiet atlyginimo išieškojimo kompanija „Tavo alga“ išsiuntė dokumentus Vilniaus apygardos teismui, prašydama iškelti bankroto bylą bendrovei „Star1 Airlines“.
„STAR1 AIRLINES“ lėktuvas
„STAR1 AIRLINES“ lėktuvas / „STAR1 AIRLINES“ nuotr.

Kaip 15min.lt sakė „Tavo alga“ direktorius Mindaugas Raudonis, tokių priemonių nuspręsta imtis dėl to, kad nebuvo vykdyti sutarti mokėjimai.

Pasak M.Raudonio, į jo vadovaujamą atlyginimo išieškojimo kompaniją kreipėsi buvusi „Star1 Airlines“ darbuotoja, su kuria ilgai nebuvo atsiskaitoma. „Mes su jais tarėmės iki pat šiandien. Derybos buvo pažengusios, tačiau šiandien mokėjimo negavome, senatis skolos nemaža, o suma solidi. Skambinome vadovams, jie nekelia telefonų, nebendrauja, tad priėmėme sprendimą išsiųsti dokumentus į Vilniaus apygardos teismą dėl bankroto bylos iškėlimo“, – sakė įmonės vadovas. Anot jo, žinoma, kad ir su kai kuriais kitais „Star1 Airlines“ darbuotojais neatsiskaitoma laiku, tačiau jie į atlyginimo išieškotojus nesikreipė.

Ta įmonė turi kreditorių, ne mes vieni eilėje, tad nusprendėme į teismą kreiptis pirmieji.„Ta įmonė turi kreditorių, ne mes vieni eilėje, tad nusprendėme į teismą kreiptis pirmieji. Kol kas mums nepavyko susitarti su oro linijų bendrove, jie tempia laiką. Jų skolos suma vienai darbuotojai – per 35 tūkst. Lt ir ta skola su kiekviena diena auga“, – teigė M.Raudonis.

Pasak „Tavo alga“ vadovo, vėl su „Star1 Airlines“ būtų kalbama tuomet, kai jie pradėtų vykdyti ankstesnių derybų metu aptartus mokėjimus.

Oficialiais Registrų centro duomenimis, bendrovė „Star1 Airlines“ neturi jokio registruoto nekilnojamojo turto.

Su bendrovės „Star1 Airlines“ vadovu Martynu Laiviu 15min.lt susisiekti nepavyko. Bendrovės komunikacijos vadovė Jūratė Rupšienė teigė, kad jau artimiausiu metu bus išplatinta išsamesnė informacija apie esamą padėtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius