Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išlindo dar viena Smailytės skola

Odontologijos kliniką įkūrusi verslinininkė, kaip paaiškėjo, buvo neatsiskaičiusi ne tik su ventiliavimo sistemą įrengusiais specialistais, bet ir apdailos meistrais.
R.Smailytė tiki ir kitus tikina, kad jos verslas nežlugs.
R.Smailytė tiki bei kitus tikina, kad jos verslas nežlugs. / „Scanpix“ nuotr.

Paaiškėjo, kad kavą su brendžiu išreklamavusi prieštaringos reputacijos verslinininkė bei odontologė Renata Smailytė turi ir daugiau finansinių sunkumų, nei iki šiol buvo skelbta.

Vilniaus 2-ajame apylinkės teisme yra byla, susijusi su R.Smailytės įkurtos „RS klinikos“ maždaug 70 tūkst. litų skola už apdailos darbus.Kreditoriai neprieštaravo, kad teismas šiandien panaikintų „RS klinikos“ nekilnojamojo turto bei piniginių lėšų areštą.

Vasaros pradžioje 15min.lt jau pasakojo apie nuskambėjusius grasinimus iškelti „RS klinikai“ bankroto bylą, nes viena bendrovė niekaip negalėjo atgauti 30 tūkst. litų skolos už šildymo bei vėdinimo sistemos įrengimą.

Kai suma su delspinigiais išaugo iki 50 tūkst. litų, jau netgi buvo kreiptasi į vieną Kauno skolų išieškojimo firmą. Užspausta į kampą verslininkė dėl skolų buvo priversta tartis.

Pasirodo, R.Smailytei su advokatų pagalba teko gesinti dar vienos skolos gaisrą.

Apie 70 tūkst. litų už „RS klinikos“ patalpų sostinės M.K.Čiurlionio gatvėje apdailą negavusi bendrovė „Menhiras“ dėl skolos ne tik kreipėsi į Vilniaus teismą, bet ir pasiekė, kad būtų pritaikytos laikinosios apsaugos priemonės – areštuotas skolininkų turtas.

Antradienį šios statybų bendrovės buhalterė 15min.lt informavo, kad diriguojant teisininkams susitarti pavyko ir dėl šios skolos. Įsiskolinimas suskaidytas dalimis, suderintas pinigų grąžinimo grafikas.

Todėl kreditoriai neprieštaravo, kad Vilniaus 2-asis apylinkės teismas šiandien panaikintų „RS klinikos“ nekilnojamojo turto bei lėšų areštą.

„Visą laiką, kai pradedi statyti, sąmata būna viena, bet paskui ji išauga. Net ir butą remontuojantis dažnai lieka skolų. Mes visas problemas sprendžiame, atsiskaitome su kreditoriais, kurie buvo likę nuo remonto laikų“, – naujienų portalui 15min.lt yra kalbėjusi R.Smailytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius