Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Išrinkta nauja Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos vadovybė

Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) taryba, remdamasi griežtu rotacijos ir skaidrumo principu, išrinko naują trečios kadencijos valdybą. Ją sudaro 11 narių, kurių dauguma – jau turintys patirties valdybos veikloje.

Lietuvos verslui atstovaujančios ir visuomeniniais pagrindais veikiančios SVV tarybos pirmininku tapo Aldas Kikutis, jau dalyvavęs pirmosios tarybos kadencijos veikloje. A. Kikutis šiuo metu yra Lietuvos žaislų ir suvenyrų asociacijos primininkas, Auksučių ūkio centro valdybos ir Užsienio politikos forumo narys, statybos įmonės „Dijuta“ direktorius.

SVV tarybos pirmininko pavaduotojais išrinkti Alytaus krašto verslininkų asociacijos prezidentė Dalia Matukienė ir Kauno regiono smulkiųjų ir vidutinių verslininkų asociacijos valdybos pirmininkas Artūras Mackevičius.

„Lietuvos verslas nori skaidriai atstovauti savo interesams, todėl išrinkta nauja taryba ir toliau stengsis užtikrinti atviresnį SVV atstovų ir valstybės institucijų bendradarbiavimą, spręs aktualias verslo problemas. Sieksime dalyvauti formuojant smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros politiką, teikti pastabas ir pasiūlymus dėl galiojančių ir rengiamų teisės aktų, gerinant verslo aplinką Lietuvoje“, – sako tarybos pirmininkas Aldas Kikutis.

Pasak jo, taryba šiais metais tikisi išplėsti atstovaujamų verslo ir profesinių asociacijų skaičių, sieks gerinti santykius tarp viešojo ir privataus sektoriaus bei skatins verslumą ir konkurencingumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius