Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kauno grūdai“ ir „Torlina“ plėsis Alytuje

Alytaus miesto savivaldybė pasirašė dvi investicijų sutartis su bendrovėmis „Kauno grūdai“ ir „Torlina“, kurios mieste statys dvi naujas gamyklas.
GERONOMIKA logo
GERONOMIKA logo

Per keturis mėnesius Alytaus savivaldybė jau sudarė penkias investicijų sutartis. Jos padės į miestą pritraukti daugiau kaip 80 mln. litų investicijų ir sukurti apie 150 naujų darbo vietų, trečiadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Kauno grūdai“ įsipareigojo per trejus metus investuoti 27,8 mln. litų ir vienuolikos hektarų sklype pastatyti paukščiams skirtų pašarų gamyklą. Ši bendrovė, prieš aštuonerius metus įsigijusi bankrutavusių „Alytaus grūdų“ sandėlius ir šalia jų esančius žemės sklypus, patalpoms ir įrenginiams atnaujinti jau išleido vienuolika milijonų litų ir įdarbino 70 alytiškių.

Nuosavame 5 hektarų sklype, patenkančiame į įrenginėjamą pramonės parką, naują metalo apdorojimo įmonę per dvejus metus pasiryžusi pastatyti „Torlina“. Kol kas ji Alytuje turi tik juodojo ir spalvotojo metalo sandėliavimo aikštelę, čia dirba penkiolika žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius