Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kauno grūdų“ pardavimai šiemet augo 30 proc. iki 361 mln. litų

Verslininko Tautvydo Barščio kontroliuojamai „KG Group“ įmonių grupei priklausanti grūdų perdirbimo bendrovė „Kauno grūdai“ šiemet sausį-rugsėjį pardavė produkcijos už 360,6 mln. litų – 30,1 proc. daugiau nei tuo pat metu, kai bendrovės pardavimai siekė 277,4 mln. litų.
„Kauno grūdai“
„Kauno grūdai“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Kauno grūdų“ generalinis direktorius Tautvydas Barštys pranešime sakė, kad bendrovės rezultatų augimas siejamas su 15 mln. litų investicijomis į gamybą ir naujausias technologijas, didėjančiais produkcijos pardavimais užsienio rinkose.

Bendrovė pranešė, kad pardavimai augo visuose veiklos sektoriuose – miltų, kombinuotųjų pašarų, papildų, naminių gyvūnų ėdalo gamybos ir prekybos, taip pat grūdų supirkimo, veterinarinių preparatų bei pašarinių žaliavų prekybos.

Ateityje įmonė žada plėsti veiklą. 2011 metais ji planuoja investuoti 8 mln. litų į naują makaronų liniją, taip pat 5 mln. litų – į augalininkystės, o 4 mln. litų – į kombinuotųjų pašarų veiklas.

„Kauno grūduose“ šiuo metu dirba daugiau kaip 500 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius