Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 19

Keičiamas „DFDS Lisco“ prekės ženklas, įmonės vadovu tapo J.Nazarovas

Keičiamas vienintelės Lietuvoje jūrų keltų bendrovės Danijos DFDS grupei priklausančios „DFDS Lisco“ prekės ženklas ir bendrovės pavadinimas. Be to, įmonės vadovu tapo Jonas Nazarovas.
Keltas
Ant Lietuvos keltų nebeliks užrašo „DFDS Lisco“. / „DFDS Lisco“ nuotr.

J.Nazarovas, iki tol dirbęs įmonės finansų direktoriumi, įmonei vadovauja nuo rugpjūčio 16 dienos. Buvęs bendrovės vykdomasis direktorius ir DFDS grupės viceprezidentas Andersas Refshgardas, įmonei vadovavęs 4 metus, atšauktas į Daniją rūpintis kitais kompanijos reikalais, ketvirtadienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

„Dabar vykdomi pokyčiai reiškia valdymo struktūros optimizavimą. Šiuo metu naujosios struktūros projektavimas dar tebevyksta, todėl apie kitus pasikeitimus kalbėti ankstoka“, – teigė J.Nazarovas.

J.Nazarovas sakė, jog pakeitus prekės ženklo ir įmonės pavadinimą į „DFDS Seaways“, bendrovės funkcijos iš esmės nesikeis. „Bendrovė ir toliau liks laivų savininkė. Kaip ir anksčiau, rūpinsimės ro-ro kroviniais, plukdysime keleivius“, – teigė jis.

Pasak naujojo įmonės vadovo, bendrovė nuolat stebi rinką, verslo aplinką, todėl visada yra pasirengusi atitinkamai reaguoti į vykstančius pokyčius.

Visoje DFDS grupėje nutarta palikti tik du pavadinimus: „DFDS Seaways“ ir „DFDS Logistics“. Pavadinimo santrumpos „DFDS Lisco“ ant 6 keltų taip pat nebebus.

Birželio pabaigoje Europos Komisija leido DFDS baigti dar prieš pusmetį pradėtą strateginį verslo integracijos sandorį ir iš laivybos holdingo „AP Moller-Maersk“ perimti padalinį „Norfolkline“, kurio keltai kursuoja tarp žemyninės Europos ir Didžiosios Britanijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius