Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį labiausiai brango „Klaipėdos baldų“ akcijos

Ketvirtadienį Vilniaus akcijų biržoje buvo prekiauta optimistiškai. Vilniaus akcijų biržos indeksas išaugo 0,36 proc., o dienos apyvarta sudarė 451 tūkst. eurų, praneša investicinio banko „Finasta“ analitikai.
Apie 500 baldų įmonės darbuotojų šiuo metu patys gaminasi sau pietus.
„Klaipėdos baldų“ akcijos ketvirtadienį brango labiausiai / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

Tiesa, pusė šios apyvartos buvo sudaryta tiesioginiais sandoriais. Labiausiai brango „Klaipėdos baldų“ akcijos – 7,5 proc. Taip pat labiau brango „Agrowill Group“ ir „City Service“ akcijos – 2,22 ir 1,58 proc. Labiausiai pigo „Panevėžio statybos tresto“ akcijos – 1,56 proc. Aktyviausiai prekiauta „Linas Agro Group“ akcijomis, kurių perleista už 243 tūkst. eurų, o šių akcijų kaina smuko 0,62 proc. Taip pat aktyviau prekiauta „Aprangos“ ir „Invaldos“ akcijomis, kurių perleista už 73,6 ir 34,7 tūkst. eurų.

Estijoje Talino akcijų biržos indeksas išaugo 0,49 proc., o akcijų perleista už 284,5 tūkst. eurų. Tiesioginių sandorių nebuvo sudaryta. Aktyviausiai prekiauta „Tallinna Vesi“ akcijomis, kurių perleista už 110 tūkst. eurų, o akcijų kaina liko nepakitusi. Tradiciškai aktyviau prekiauta „Tallink Grupp“ ir „Silvano Fashion Group“ akcijomis. Labiausiai pigo „Merko Ehitus“ akcijos – 1,64 proc., o labiausiai brango „Arco vara“ akcijos – 2,95 proc.

Rygoje akcijų perleista vos už 21 tūkst. latų, o indekso reikšmė padidėjo 0,06 proc. Aktyviausiai prekiauta „SAF Technika“ akcijomis, kurių perleista už 9,8 tūkst. latų, o akcijų kaina sumažėjo 0,32 proc. Didžiausiu neigiamu akcijų kainos pokyčiu išsiskyrė „Tosmares kugbuvetava“ akcijos – 7,6 proc. Labiausiai brango „Valmieras Stikla Skiedra“ ir „Latvijas kugnieciba“ akcijos – 2,74 ir 2,67 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius