Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek pinigų lietuviui negaila „paleisti į orą“?

Gruodžio mėnuo fejerverkų prekybininkams yra pats darbymetis, o paskutinės dvi mėnesio savaitės – pačios aktyviausios. Blikas.lt projektų vadovas Artūras Zumeras tikino, kad toks verslas yra trumpalaikis, tačiau užsidirbti galima.
Šventės akimirka
Fejerverkai / Aurimo Šrubėno nuotr.
Temos: 1 Naujieji metai

„Na turbūt populiariausia suma yra apie 100 Lt. Bet, aišku, yra ir entuziastų, kurie nepagaili ir kelių tūkstančių litų. Žinoma, tai yra, tiesiogine žodžio prasme, pinigai į orą. Bet juk nėra visiškai taip, kad nieko už tuos pinigus negautumėte. Gauna žmonės emocijų, gražių vaizdų ir pasitenkinimą“, – laidoje „Verslo ritmu“ sakė pašnekovas.

A.Zumeras tikino suprantąs, kad tai yra nepigus ir dažniausiai trumpas malonumas, bet, pašnekovo nuomone, jis pakankamai efektyvus ir įspūdingas. Tai yra nekasdieninio vartojimo prekė, tą reiktų suprasti, įsitikinęs pašnekovas. 

Kalbant apie fejerverkų įvairovę, specialistas teigė, kad profesionaliuose fejerverkų šou gal ir būtų galima rasti kažkokią madą ar stilių, kurie yra atnaujinami kas kelerius metus. Vis dėlto buitinės pirotechnikos asortimentas dažnai yra nusistovėjęs, naujų, neatrastų efektų beveik nėra.

„Metai praeina, pamiršti, ką praėjusiais šaudei, būna, perki po metų tą patį ir vis tiek atrodo gražu ir įspūdinga. Negaliu įvardinti, kurie fejerverkai populiariausi. Vieni žmonės mėgsta žaisti su degtukais, kiti – atvirkščiai, nusiperka vieną didelę dėžę, kad būtų įspūdinga“, – teigė A.Zumeras.

Laidos įrašo galite paklausyti čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius