Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos karamelės fabrikui – 8 mln. eurų investicijų

Į Ukrainos konditerijos koncerno valdomą Klaipėdos karamelės fabriką ketinama investuoti 8 mln. eurų (27,6 mln. litų).
Eurai
Eurai / Photos.com

Ukrainos „Roshen“ skelbia, kad į jai priklausantį fabriką Klaipėdoje 3,2 mln. eurų bus investuoti iki šių metų pabaigos. „Verslo žinios“ rašo, kad numatoma atnaujinti gamybos linijas, jos jau yra užsakytos ir bus pradėtos montuoti metų pabaigoje, o startas suplanuotas kitų metų kovą.

„Bus pakeista technologinė įranga, investuosime ir į energinį galingumą, naujos linijos bus keletą kartų galingesnės. Dabar pats gerasis laikas investuoti, o žmonėms saldumynų norisi, kad ir kaip sunku būtų“, – sakė Lietuvos įmonės „Roshen“ direktorius Gintautas Lengvinas.

Įdiegus naujas linijas, į įmonę, kurioje pagal nuolatines darbo sutartis šiuo metu dirba 68 darbuotojai, bus priimta dar daugiau kaip 50 žmonių.

Atlikus modernizavimo darbus, dabar apie 300 tonų per mėnesį siekiantys gamybos pajėgumai turėtų išaugti iki 1,29 tūkst. tonų.

Šiuo metu 11 pavadinimų karamelę gaminančios Klaipėdos įmonės asortimentas bus išplėstas dar kelių pavadinimų gaminiais.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius