Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviška mokėjimų sistema „Paysera“ pradėjo veiklą Indijoje

Lietuviška mokėjimų sistema „Paysera“ pradėjo veiklą Indijoje ir jau įdiegė savo įmokų surinkimo sprendimą pirmajam klientui – indiškos bendrovės „Ezee Flights“ Jungtinėje Karalystėje įsikūrusiai dukterinei įmonei „Travel Shoppe“, organizuojančiai prabangias keliones ir kruizus.
Indijos rupijos
Mokėjimų internetu sistema „Paysera“ žengia į Indiją / AP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Paysera Indija

„Paysera“ padalinys Indijoje atidarytas bendradarbiaujant su vietiniu partneriu – bendrove „Money Max Financial Services“.

Manoma, kad Indijos klientus pirmiausia sudomins „Paysera“ įmokų surinkimo sprendimas, sudarantis galimybę atsiskaityti už prekes ar paslaugas populiariausiais mokėjimo būdais: per internetinę bankininkystę, „Visa“, „MasterCard“, „Maestro“ ir kitomis kortelėmis, SMS žinutėmis. Tikimasi, kad pasisekimą turės ir tarptautiniai pervedimai, o ilgainiui Indijoje bus pradėtos teikti ir kitos paslaugos: atsiskaitymai mobiliąja pinigine stacionariose ir mobiliose prekybos vietose, nemokami mokesčiai už komunalines paslaugas.

Gruodžio mėnesį „Paysera“ įsteigė bendrą su partneriais įmonę Gruzijoje, o 2015-ųjų metų pirmą ketvirtį ketina atidaryti bendras įmones Rusijoje ir Baltarusijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius