Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje jau galima įsigyti 3D televizorius

„Topo centras“ pirmasis Lietuvoje pradėjo prekiauti naujos kartos televizoriais. Didžiosiose šio prekybos tinklo parduotuvėse šalies pirkėjams siūloma įsigyti skaitmeninių technologijų lyderės „Samsung“ aukštos kokybės LED televizorius, turinčius 3D technologiją.
3D televizorius
3D televizorius / „Samsung“ nuotr.

3D – tai naujausias ir vienas labiausiai stebinančių technologijos vystymosi pokyčių nuo televizijos perėjimo prie spalvoto vaizdo, ar net nuo paties televizoriaus atsiradimo. Ši technologija sukuria erdvės įspūdį, kuris paremtas atskirų vaizdų, matomų dešiniąja ir kairiąja akimi, modeliu. Vėliau žmogaus smegenys juos sujungia ir sukuria trečiosios dimensijos iliuziją.

„3D technologija jau 2009 m. tapo itin populiari kino teatruose, o šiais metais jau atkeliauja ir į tų žmonių namus, kurie nori patirti įspūdingus 3D technologijos teikiamus privalumus jaukioje ir komfortiškoje savo namų aplinkoje“, – teigia „Topo centro“ komercijos direktorius Andrius Čekanavičius.

Šiuo metu „Topo centras“ parduotuvėse galima įsigyti „Samsung 3D C7000“ klasės televizorius. Šie plokščiaekraniai, modernaus dizaino televizoriai ne tik suteikia galimybę matyti erdvinį vaizdą, bet ir pasižymi kitomis inovatyviomis ir kokybę užtikrinančiomis technologijomis. Viena svarbiausių – vaizdo konvertavimas iš 2D į 3D. Žiūrovas gali lengvai pasirinkti kokiu būdu žiūrėti žinias, sporto varžybas ar filmą. „PVR Ready“ funkcija leidžia vienu metu žiūrėti norimą laidą ir tuo pačiu metu į USB arba HDD įrašyti kitą, kurios pažiūrėti neturite galimybės. Vaizdai rodomi 200 Hz dažniu. Taip pat galima naudotis internetu ir „Skype“ programa.

„Samsung LED 3D“ televizorius, kurių kaina nuo 6000 Lt, galima išbandyti ir įsigyti visose didžiosiose „Topo centro“ parduotuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius