Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje laukiama naujo banko (atnaujinta 13.46 val.)

Ūkio viceministras Arnoldas Burkovskis antradienį vykusiame Pramonininkų konfederacijos posėdyje atskleidė, jog Vyriausybė šiuo metu derasi dėl naujo banko atėjimo į Lietuvą.
Svarstyklės
Vyriausybė derasi dėl naujo banko atėjimo į Lietuvą. / G.Savickio / BFL nuotr.

Pranešama, kad derybos vyksta ne su vienu banku ir ne su Skandinavijos bankais. Kitą savaitę, pirmadienį–antradienį viceministras Londone žada tęsti derybas. „Kalbama apie vieną konkretų banką ir dar kelis galimus investuotojus“, – 15min.lt sakė ūkio ministro Dainiaus Kreivio patarėja ryšiams su visuomene Vita Ramanauskaitė ir pridūrė, kad daugiau nieko komentuoti negali.

15min.lt susisiekus su A.Burkovskiu, jis buvo kategoriškas: „Jokių komentarų visiškai.“ Pasak viceministro, tai yra konfidenciali informacija, kurią paskelbti turėtų patys investuotojai.

„Kai gimsta vaikas, kas skelbia – jis ar mama? Šiuo atveju aš esu tas vaikas“, – šmaikštavo jis. Vis dėlto A.Burkovskis patvirtino, jog daugiau informacijos gali paaiškėti kitą savaitę.  

Neoficialiais naujienų agentūros BNS duomenims, dėl atėjimo į Lietuvą deramasi su Didžiosios Britanijos banku „Barclays“. Jis iki šių metų pabaigos Vilniuje ketina atidaryti naują informacijos technologijų centrą, į kurį jį bus investuota apie 170 mln. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius