Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lizingu galima pirkti antkapį, bet ne karvę

Išsimokėtinai modernizuoti buitį arba keliauti tapo įprasta, bet žmonės į lizingo bendroves kreipiasi su daug įvairesniais prašymais – finansuoti skrandžio mažinimo operacijas, vestuves. Pageidaujama išsimokėtinai pirkti antkapių, karvių. Lizingo įmonės ne visuomet paslaugios, bet akivaizdu, kad įprastumo ribos plečiasi, rašo „Verslo žinios“.
Karvė
Karvė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Audrius Norvaiša, UAB „Snoro lizingas“ Komercijos departamento direktorius, prasitaria, jog atsiranda žmonių, kurie išsimokėtinai nori susipirkti šuniukų. O Elena Šilovaitė, „Hansa lizingo“ Rinkodaros skyriaus vadovė, pasakoja, kad kažkoks klientas prašė finansuoti jam karvių pirkimą.

Kai kurie prašo finansuoti koncertų salės kėdes, šaunamuosius ginklus, malkas ir anglį, taip pat knygų ir laikraščių prenumeratą, antkapį, vestuvių puotas ir pan.

„Mes labai lanksčiai žiūrime į finansavimo poreikį, todėl gali būti, kad prisitaikysime prie rinkos poreikių ir finansuosime tokias prekes bei paslaugas, kurias šiandien sunku įsivaizduoti“, – nurodo „Ūkio banko lizingo“ generalinis direktorius M.Valančius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius