Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Omano Sultonatą domina lietuviški maisto produktai

Omano Sultonato Užsienio reikalų ministerijos generalinis direktorius Badras bin Hamadas Albusaidis teigia, kad Lietuvos verslininkai maisto produkciją galėtų realizuoti arabų valstybėje. Pasak jo, Oamno Sultonato gyventojus galėtų dominti ir medicininis turizmas Lietuvoje, ketvirtadienį rašo „Verslo žinios“.
Jautiena.
Jautiena / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Maisto produktai

„Turite puikiai išvystytą maisto pramonę, atitinkančią aukščiausius europietiškos kokybės standartus. Nematau priežasčių, kodėl šių produktų neturėtų būti mūsų regione. Šio to į Omaną jau atvežama, pavyzdžiui, lietuviškų saldumynų ar mineralinio vandens. Kiek žinau, ruošiamasi eksportuoti vištieną ir jos produktus. Mus taip pat labai domina jautiena, veršiena, aviena, pieno produktai“, – interviu „Verslo žinioms“ sakė B.Hamadas Albusaidis.

Anot jo, su Lietuva taip pat būtų galima bendradarbiauti informacinių technologijų, saulės elementų, lazerių gamybos, taip pat medicinos, mokslo, švietimo, turizmo srityse. Jis mano, kad Lietuvoje sudarytos labai neblogos sąlygos vadinamajam medicinos turizmui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius