Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Orleano investicijos“ įsigijo 13 knygynų valdančią bendrovę „Knygų namai LT“

Įmonė „Orleano investicijos“ įsigijo 13 knygynų provincijoje valdančią bendrovę „Knygų namai LT“ ir planuoja sparčią plėtrą – nuo spalio bus steigiami nauji knygynai. Planuojama, kad artimiausiu metu jų skaičius pasieks 20, rašo „Verslo žinios“.
Knygos
Knygos / Organizatorių nuotr.

„Dalis knygynų dirba su “Vagos„ franšize, dalis veikia su “Knygų namų„ prekių ženklu. Artimiausiu laiku turėsime per 20 pardavimo vietų ir tapsime trečiu pagal dydį knygų prekybos tinklu. Orientuojamės į regionus. Ten mažesnės apyvartos, tačiau yra niša plėtrai“, – apie pirkimo motyvus kalbėjo naujos įmonės akcininkas Gintaras Bleizgys.

Jis plėtros pradžią žadėjo spalį. Verslininko pagrindinė veikla – verslo konsultacijos, todėl atlikus išsamius rinkos tyrimus nuspręsta, kad provincijoje šiai veiklai erdvės yra. G.Bleizgį dalyvauti sandoryje paskatino ir tai, kad jis pats rašytojas, išleidęs 6 knygas.

„Nekonkuruosime su kitais tinklais, nes visų mūsų bendras tikslas – didinti pardavimus. Neatsisakysime ir “Vagos„ frančizės. Planuojame, kad mūsų apyvarta per metus padvigubės“, – kalbėjo G.Bleizgys.

„Knygų namai LT“ įsteigti 2010 gegužę. Iki metų pabaigos bendrovė pasiekė 1,9 mln. litų apyvartą ir patyrė 76 tūkst. litų nuostolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius