Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oro bendrovė „airBaltic“ iš Vilniaus tiesiogiai nebeskraidys į Dubliną, Londoną, Romą ir Paryžių

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“, dar neprasidėjus naujam vasaros skrydžių sezonui, koreguoja suplanuotą tvarkaraštį skrydžiams nuo kovo 27 dienos. Ji atsisako keturių numatytų tiesioginių krypčių iš Vilniaus.
„airBaltic“ lėktuvas
Bendrovės „airBaltic“ lėktuvas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Dėl naujų rinkos dalyvių kuriamos perteklinės skrydžių pasiūlos dubliuojant kryptis „airBaltic“ iš Vilniaus tiesiogiai nebeskraidys į Dubliną, Londoną, Romą ir Paryžių.

„Taip jau sutapo, kad tiek, „Ryanair“, tiek „Wizzair“ paskelbė iš Vilniaus pradėsiančios vykdyti naujus reisus, sutampančius su „airBaltic“ siūlomomis kryptimis. Pasaulis yra pakankamai platus, todėl mes nusprendėme verčiau pasitraukti iš šio sambūrio, kad išvengtume skraidymo sparnas į sparną. Toliau ieškosime laisvų rinkos nišų“, – sako „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

Jo teigimu, naujai sukurta Vilniaus oro uosto nuolaidų sistema oro bendrovėms nepateisino rinkos lūkesčių ir davė priešingą rezultatą, nei tikėtasi – ji sudarė sąlygas atsirasti tų pačių kelių krypčių pasiūlos pertekliui, o ne naujų krypčių plėtrai, kaip buvo planuojama.

Oro bendrovė atsiprašo savo keleivių už neptogumus dėl keičiamo tvarkaraščio. Keleiviams, įsigijusiems bilietus į minėtus reisus iš Vilniaus, „airBaltic“ individualiai pasiūlys tinkamiausią kelionės alternatyvą.

Bendrovė „airBaltic“ iš Vilniaus toliau tiesiogiai skraidys į Kopenhagą, Rygą bei Taliną. Vasaros sezonu į Kopenhagą bus skrendama 7 kartus per savaitę, į Rygą – 56 kartus, o į Taliną – 11 kartų per savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius