Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnams skatinti – per 400 tūkst. litų

Vyriausybės pasitarime nuspręsta skirti 414,6 tūkst. litų 198 pareigūnams ir valstybės tarnautojams už išaiškintus kontrabandos atvejus bei kitus nusikaltimus, kuriais padaryta ar galėjo būti padaryta turtinė žala valstybei.
Pinigai
Pinigai / 15min.lt nuotr.
Temos: 2 Policija Pinigai

Paskatinimus siūloma skirti 47 Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos darbuotojams, 12 Policijos, 22 Valstybės sienos apsaugos tarnybos, 48 Muitinės, 36 Valstybinės mokesčių inspekcijos, 2 Specialiųjų tyrimų tarnybos ir 31 Prokuratūros darbuotojams.

Vienkartinės piniginės išmokos nustatyta tvarka skiriamos pareigūnams ir valstybės tarnautojams, tiesiogiai dalyvavusiems išaiškinant nusikaltimus, kuriais padaryta (galėjo būti padaryta) turtinė žala valstybei siekia 32 mln. litų.

Valstybės pareigūnams ir valstybės tarnautojams, kovojantiems su kontrabanda ir kitais finansiniais nusikaltimais, skatinti šiemet iš viso numatyta skirti iki 5 mln. litų. Už pirmąjį metų ketvirtį tam jau skirta 283,6 tūkst. litų, antrąjį – 550 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius