-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodos „Rinkis prekę lietuvišką“ rengėjai: pirkėjai nepelnytai pamiršo lietuvišką produkciją

Spalio 5-7 d. Kaune įvyks ketvirtoji paroda „Rinkis prekę lietuvišką“, kurioje bus pristatoma Lietuvos gamintojų maisto produktai, lengvoji pramonė, statybos prekės, baldai, kosmetika, juvelyrika, galanterija, buities ir higienos gaminiai. Savo produkciją pristatys per 80 įmonių ir privačių asmenų.
Parodos pristatymas
Parodos pristatymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip ir praėjusiais metais, paroda vyks „Žalgirio“ arenoje. Renginio organizatoriai tikisi, kad ir šiemet, kaip ir pernai, apsilankys ne mažiau 40 tūkst. lankytojų. Buvo išdalinta 60 tūkst. nemokamų pakvietimų. Taip pat tikimasi sulaukti verslo delegacijų iš užsienio.

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas Jonas Guzavičius pabrėžė, kad paroda griauna stereotipus esą Lietuvoje niekas negaminama. Bendrovės „Atrama“ vadovas Alvydas Švedas pabrėžė, kad lietuviškos prekės yra kokybiškos, nes „visi visus pažįsta, todėl negali blogai gaminti“.

Verslininkai džiaugiasi galimybe tiesiogiai, o ne per tarpininkus pristatyti savo produkciją, kuri yra brangesnė nei pigi, tačiau dažnai nekokybiška, pavyzdžiui, kiniška produkcija.

Trikotažo įmonės „Omniteksas“ atstovė Danuta Fedorovič sakė, kad Lietuvoje pagaminti drabužiai, su kitais prekiniais ženklais, užsienyje pardavinėjami kaip prestižiniai drabužiai.

Parodą organizuoja „Ekspozicijų centras“, Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija ir Lietuvos pramoninink7 konfederacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius