Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paštas norinčius išsikeisti pinigus stato į kitą eilę

Pradėjus paštuose keisti litus į eurus, jau pirmomis dienomis nusidriekė ilgiausios eilės. Kad žmonėms, laukiantiems kitų pašto paslaugų, nereikėtų gaišti laiko, pinigus keičiantieji statomi į atskirą eilę.
Žmonių eilė „Lietuvos pašto“ skyriuje
Žmonių eilė „Lietuvos pašto“ skyriuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiaulių paštuose keisti litų į eurus ateinantys šiauliečiai rikiuojami į atskirą eilę. Ji – gerokai ilgesnė nei laukiančiųjų atsiimti siuntinius, susimokėti mokesčius ar išsiųsti registruotą laišką. Tačiau juda gana sparčiai.

Pasak pašto darbuotojų, neįmanoma  nuspėti, kada ir kur žmonių susirinks daugiau, kur eilės sutrumpės.

„Antradienį per pietus buvo didesnis srautas žmonių, vėliau – visai nedaug. Kiekvieną dieną jų vis mažėja“, – LRT televizijai sako Lietuvos pašto darbuotoja Lora Survilienė.

Rengiantis pinigų keitimui nuo metų pradžios paštas priėmė apie dvi dešimtis naujų darbuotojų, regione darbuojasi 31 mobilusis paštas, jie vyksta į atokesnius kaimus.

Rengiantis pinigų keitimui nuo metų pradžios paštas priėmė apie dvi dešimtis naujų darbuotojų, regione darbuojasi 31 mobilusis paštas, jie vyksta į atokesnius kaimus.

„Sausio 2–5 dienomis Šiauliuose jau pakeitėme apie 780 tūkst. litų, o Šiaulių rajone – apie 280 tūkts. Litų“, – skaičiuoja Lietuvos pašto Šiaulių regiono vadovas Vaidas Rutkauskas.

Visoje Lietuvoje pašto darbuotojai jau iškeitė apie 100 mln. litų arba apie 30 mln. eurų. Tačiau gyventojai  raginami neskubėti, nes pašto skyriuose pinigai bus keičiami iki kovo 1 -osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius