-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pigu.lt plečia prekių atsiėmimo vietų tinklą

Lietuvos prekybos internete lyderis Pigu.lt plečia vietų, kuriose galima atsiimti įsigytas prekes, tinklą. Nuo šiol internete užsisakytas prekes bus galima atsiimti ir apmokėti daugiau nei 50-yje vietų visoje Lietuvoje – Lietuvos pašto skyriuose. Tikimasi, kad šis žingsnis Pigu.lt pardavimo rodiklius išaugins mažiausiai 50 proc.

„Atsiimti prekes yra populiaru, nes ne visiems pavyksta su kurjeriu sutartu laiku būti namie. Taip pat atsiėmimas pašte kainuoja perpus pigiau nei pristatymas į namus – tik 5 Lt. Žymiai išplėsdami prekių atsiėmimo vietų skaičių, tampame dar artimesni savo pirkėjams. Mes norime parodyti, kad pirkti internete yra saugu ir paprasta – užsisakęs prekės internete, žmogus gali ją atsiimti pašte patogiu laiku ir už ją sumokėti, kai jau turės rankose”, – sakė Pigu.lt direktorius Dainius Liulys.

Jo teigimu, plėsti prekių atsiėmimo vietų skaičių nuspręsta dėl didelės pirmos atsiėmimo vietos populiarumo Vilniuje, kurią kasdien aplanko apie šimtas pirkėjų.

Prognozuojama, kad bendradarbiavimas su Lietuvos paštu iki metų pabaigos leis padidinti parduodamų prekių skaičių mažiausiai 50 proc.

Lietuvos pašto skyriuose bus galima ne tik atsiimti internetu užsakytas prekes, bet ir už jas susimokėti ar pasirašyti pirkimo išsimokėtinai sutartis. Šiuo metu galimybė atsiimti prekes bus taikoma tik ne sunkesniems nei 25 kilogramų pirkiniams. Visą pašto skyrių, kuriuose galima atsiimti prekes, sąrašą Pigu.lt skelbia savo interneto puslapye.

Lietuvos paštas turi platų prekių ir siuntų pristatymo tinklą, todėl nuo šiol Pigu.lt prekes patogiu laiku galės atsiimti ne tik didmiesčių, bet ir atokesnių šalies vietovių gyventojai“, – apibendrino D.Liulys.

Šiemet interneto parduotuvė Pigu.lt planuoja 20 mln. Lt apyvartą. Pernai Pigu.lt pardavimas sudarė 15 mln. Lt, 2008 m. – 4,2 mln. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius