Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio rytą „Europoje“ atidarytos ne visos parduotuvės (atnaujinta 15.21 val.)

Pirmadienio rytą prekybos centre „Europa“ duris atvėrė ne visos parduotuvės. Čia nedirbo bendrovei „Armitana“ priklausančios batų parduotuvės „Step Top“, „Salamander“, „Žygio batai“, „Geox“.
Pirmadienį ryte „Europoje“ atsidarė ne visos parduotuvės.
Pirmadienį ryte „Europoje“ duris atvėrė ne visos parduotuvės. / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Bendrovės „Armitana“ rinkodaros vadovė Loreta Ziezienė naujienų portalui 15min.lt negalėjo išsamiai paaiškinti, kodėl uždarytos minėtos parduotuvės. „Techninės problemos“, – sakė ji ir vylėsi, kad popiet parduotuvės bus atidarytos.

Portalo žiniomis, pirmadienį „Europoje“ uždarytos buvo ir drabužių parduotuvės „Vero moda“, „Džinsų centras“ bei batų parduotuvė „Este“.

15min.lt primena, kad anksčiau šį mėnesį dėl aukštų nuomos kainų streikavo kai kurios Kauno „Akropolyje“ įsikūrusios parduotuvės.

Papildyta 14.01 val. Pirmadienį popiet 15min.lt apsilankius „Europoje“, visos išvardytos parduotuvės vis dar nedirbo. Taip pat nedirbo ir avalynės parduotuvė „Danija“.

Einant pro parduotuvę „Džinsų centras“, pro nuleistas grotas matėsi tuščios lentynos.

Papildyta 15.21 val.: Prekybos centro „Europa“ vadovas Darius Urbonas 15min.lt paklaustas, ar susidariusią situaciją galima vadinti streiku dėl pernelyg didelių nuomos kainų, neskubėjo to nei patvirtinti, nei paneigti.

Esą daryti išvadas dar yra anksti – dabar bandoma spręsti problemas, kalbamasi su nedirbančių parduotuvių atstovais. Kada būtų galima laukti vienokių ar kitokių rezultatų D.Urbonas neprognozavo. „Nelengva padaryti taip, kad visiems būtų gerai“, – sakė jis.

D.Urbonas pabrėžė, kad uždaryta „Džinsų centro“ parduotuvė ir kitų parduotuvių atsisakymas antradienį dirbti yra nesusijęs. Esą su „Džinsų centro“ vadovais buvo jau anksčiau sutarta dėl parduotuvės uždarymo. „Šios parduotuvės “Europoje„ nebebus“, – paaiškino pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius