Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusių metų mėnesinės algos rekordas Lietuvoje – ketvirtis milijono eurų

Didžiausias mėnesio atlyginimas Lietuvoje praėjusias metais siekė 250 tūkst. Eur ant popieriaus. O kelios dešimtys lietuvių dirba už keliasdešimt tūkstančių eurų per mėnesį, praneša TV3 žinios.
Eurai
Eurai / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 1 Atlyginimas

Praėjusiais metais Lietuvoje į rankas apie du šimtai žmonių  bent vieną mėnesį gavo algą, siekiančią keliasdešimt tūkstančių eurų. Absoliutus rekordas – 190 tūkst. Eur į rankas per mėnesį.

Apie tokius pinigus dauguma lietuvių gali tik pasvajoti, o paklausti ką veiktų su tokiais pinigais, vardijo paramą šeimai ir giminei, paaukojimą kitiems.

Pranešama, kad didžiausias algas dažniausiai gauna tarptautinėse IT, farmacijos, finansų ir kitų sričių kompanijose dirbantys lietuviai, kurie milžiniškus pinigus gauna už prisiimamą atsakomybę.

Ekspertai teigia, kad dideli mokesčiai dažnai verčia turtuolius ieškoti būdų, kaip sumokėti mažesnius mokesčius, tad juos sumažinus, padaugėtų daugiau uždirbančių asmenų.

Teigiama, kad 1500 Eur mėnesinis atlyginimas yra ta riba, kurią peržengus žmogus sumoka daugiau mokesčių, tačiau negali tikėtis didesnės naudos pačiam sau. Pinigai tokiu atveju jam negrįžta nei per sveikatos paslaugas, nei gaunant didesnę pensiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius